Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

František Segrado, Frantisek Segrado Sanson Je Tanec Na Ziletce Brno Mesto Hudby - Zemřel františek segrado, zpěvák z valašska.

František Segrado, Frantisek Segrado Sanson Je Tanec Na Ziletce Brno Mesto Hudby - Zemřel františek segrado, zpěvák z valašska.. Července totiž po dlouhém boji se zdravotními problémy zemřel známý zpěvák františek segrado. Českou uměleckou obec opustil ve věku 66 let zpěvák, herec a výtvarný umělec františek segrado. Segrado byl označován za renesančního člověka, jako textař a zpěvák čtyři desítky let účinkoval v nejrůznějších hudebních skupinách. František segrado byl bez přehánění označován za renesančního člověka, jako textař a zpěvák čtyři desítky let účinkoval v nejrůznějších hudebních skupinách, znám byl také svou účastí v projektech petra hapky (†70) a michala horáčka (69). František segrado se narodil ve vsetíně, žil v jablůnce.

Července nás opustil herec, zpěvák a umělec františek segrado. V roce 2003 nazpíval dvě písničky pro tak to chodí, společné album. František segrado se narodil ve vsetíně 8. František segrado is on facebook. František segrado se stal před třemi lety pro mnoho posluchačů objevem.

Frantisek Segrado Imdb
Frantisek Segrado Imdb from m.media-amazon.com
Zemřel františek segrado, zpěvák z valašska. František segrado is on facebook. František segrado hudbu miloval a kromě toho, že dlouhá léta doprovázel několik kapel, věnoval se potichu i vlastní tvorbě. Některá data mohou pocházet z datové položky. Segrado chtěl původně studovat na supš v uherském hradišti, protože výtvarné umění vždy bylo jeho velkou láskou i vášní. František segrado se představil v hlavní roli dědy, ve filmu hraje také petra hřebíčková, david suchařípa, bolek polívka, kristýna frejová a petr čtvrtníček. Od roku 1999 žil, podnikal a tvořil v jablůnce. We did not find results for:

Zlata bartošková + františek segrado + další praha 1, divadlo kampa út 21.

Letech pak se skupinou irish dew, 2 roky hostoval s původním čechomorem. Segrado posluchače zaujal krásnými texty i úžasným hlasem. Segrado, který se narodil 8. Ve věku 66 let zemřel v sobotu zpěvák, herec a výtvarník františek segrado. Přehled biografie zajímavosti videa galerie diskuze ocenění galerie (10) z. Oficiální youtube kanál františka segrada. V roce 2003 nazpíval dvě písničky pro společné album michala horáčka a jardy svobody tak to chodí a od té doby s horáčkem spolupracoval na několika projektech, vydali spolu i celé album segrado (2014). Na novém cd v paralelním vesmiru se potkali markéta irglová, radůza, xavier baumaxa, petr linhart a mnoho dalších. David rotter text a původní hudba: Svérázný valašský umělec hostoval na deskách čechomoru nebo v projektech michala horáčka. František segrado se narodil ve vsetíně, žil v jablůnce. Ledna 1955 vsetín) je český zpěvák, herec a výtvarník. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.

Fleret praha 1, velký sál lucerna ne 25. Ne každý věděl, že k jeho velkým obdivovatelkám patřila i hvězda seriálu slunečná eva burešová. Informovala o tom režisérka a scenáristka marta santovjáková gerlíková, která s hudebníkem natočila celovečerní rodinný film z valašska děda. Segrado byl označován za renesančního člověka, jako textař a zpěvák čtyři desítky let účinkoval v nejrůznějších hudebních skupinách. Svého prvního alba, na němž spolupracoval s textařem a producentem michalem horáčkem, se však dočkal až v šedesáti letech.

Uqfkv4tn Kcsmm
Uqfkv4tn Kcsmm from img.blesk.cz
V roce 2003 nazpíval dvě písničky pro společné album michala horáčka a jardy svobody tak to chodí a od té doby s horáčkem spolupracoval na několika projektech, vydali spolu i celé album segrado (2014). Segrado, který se narodil 8. František segrado má za sebou čtyřicet let účinkování v nejrůznějších kapelách, od folkových po rockové. Ve věku 66 let zemřel v sobotu zpěvák, herec a výtvarník františek segrado. Letech pak se skupinou irish dew, 2 roky hostoval s původním čechomorem. Oficiální youtube kanál františka segrada. František segrado hudbu miloval a kromě toho, že dlouhá léta doprovázel několik kapel, věnoval se potichu i vlastní tvorbě. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.

Letech pak se skupinou irish dew, 2 roky hostoval s původním čechomorem.

V jednom z dřívějších rozhovorů prozradil, co právě za jeho nezvyklou barvou hlasu stálo. Segrado is with radka červinková and 18 others. František segrado se představil v hlavní roli dědy, ve filmu hraje také petra hřebíčková, david suchařípa, bolek polívka, kristýna frejová a petr čtvrtníček. Letech pak se skupinou irish dew, 2 roky hostoval s původním čechomorem. Informovala o tom režisérka a scenáristka marta santovjáková gerlíková, která s hudebníkem natočila celovečerní rodinný film z valašska děda. Svého prvního alba, na němž spolupracoval s textařem a producentem michalem horáčkem, se však dočkal až v šedesáti letech. Svérázný valašský umělec hostoval na deskách čechomoru nebo v projektech michala horáčka. Ve věku 66 let zemřel v sobotu zpěvák, herec a výtvarník františek segrado. V roce 2003 nazpíval dvě písničky pro tak to chodí, společné album. František segrado při natáčení klipu k písničce když jsem se narodil ve vsetínském klubu tři opice. Check spelling or type a new query. František segrado má za sebou čtyřicet let účinkování v nejrůznějších kapelách, od folkových po rockové. Ve věku 66 let zemřel v sobotu zpěvák, herec a výtvarník františek segrado.

Jeden z klipů natočil i v novém strašecí. František segrado byl bez přehánění označován za renesančního člověka, jako textař a zpěvák čtyři desítky let účinkoval v nejrůznějších hudebních skupinách, znám byl také svou účastí v projektech petra hapky (†70) a michala horáčka (69). Ve věku 66 let zemřel v sobotu zpěvák, herec a výtvarník františek segrado. Fleret praha 1, velký sál lucerna ne 25. Některá data mohou pocházet z datové položky.

Frantisek Segrado Hapku Stalo Za To Poslouchat Novinky Cz
Frantisek Segrado Hapku Stalo Za To Poslouchat Novinky Cz from d15-a.sdn.cz
Od roku 1999 žil, podnikal a tvořil v jablůnce. František segrado se narodil ve vsetíně 8. We did not find results for: S veselou bídou zpívá lidové písně v moderních úpravách a hraje na fujaru. V roce 2003 nazpíval dvě písničky pro společné album michala horáčka a jardy. Za publikem, které ho zná především z koncertů, přišel s vlastním albem. Následující píseň s názvem dál natočil na novostrašeckém vlakovém nádraží. Velký hit si také zazpíval se zpěvačkou ewou farnou.

Fleret praha 1, velký sál lucerna ne 25.

Rodákovi ze vsetína bylo 66 let. František segrado zpíval se skupinou dobrohošť, hostoval také u irish dew a čechomoru. Svého prvního alba, na němž spolupracoval s textařem a producentem michalem horáčkem, se však dočkal až v šedesáti letech. 24.07.2021 (66 let) photo from dvtv (2014) (tv pořad) přehled biografie zajímavosti videa galerie diskuze ocenění další. V roce 2003 nazpíval dvě písničky pro společné album michala horáčka a jardy svobody tak to chodí a od té doby s horáčkem spolupracoval na několika projektech, vydali spolu i celé album segrado (2014). Letech pak se skupinou irish dew, 2 roky hostoval s původním čechomorem. Za publikem, které ho zná především z koncertů, přišel s vlastním albem. Informovala o tom režisérka a scenáristka marta santovjáková gerlíková, která s hudebníkem natočila celovečerní rodinný film z valašska děda. František segrado hudbu miloval a kromě toho, že dlouhá léta doprovázel několik kapel, věnoval se potichu i vlastní tvorbě. Přehled biografie zajímavosti videa galerie diskuze ocenění galerie (10) z. František segrado při natáčení klipu k písničce když jsem se narodil ve vsetínském klubu tři opice. František segrado se narodil ve vsetíně, žil v jablůnce. Ti si oblíbili jeho vyzrálý hlas, kterým zpíval písničky hapky a horáčka.